1. Inschrijving

1.1 Manier van inschrijving

Inschrijving wordt gedaan via het aanmeldformulier via de Lucky Darts website (luckydarts.nl). Via de inschrijfformulier vul je de desgevraagde gegevens in.

1.2 Betaling

Betaling wordt gedaan tijdens de inschrijving, hierbij wordt gebruik gemaakt van Mollie om de betaling in goede orde af te handelen.

1.3 Regelementen

Bij inschrijving ga je akkoord met de toernooi regelementen die terug te vinden zijn via de site onder het menu regelementen.

1.4 Afmeldingen

Afmeldingen zijn mogelijk tot 7 dagen voor aanvang van het toernooi met restitutie van het inschrijfbedrag minus €5.- administratiekosten.

1.5 Overdragen inschrijving

Het overdragen van een reeds gedane inschrijving is mogelijk mits deze door de ingeschreven persoon wordt doorgegeven. Dit mag via social media of info@luckydarts.nl

1.6 Wijziging koppelmaat

Het is mogelijk een naam van een reeds ingeschreven koppel aan te passen. Dit dient via social media of via info@luckydarts.nl doorgegeven te worden. Als beide namen gewijzigd moeten worden en het toernooi is al vol, wordt de eerst volgende op de reservelijst ingeschreven. Wel is het mogelijk om een inschrijving over te dragen zoals aangegeven in 1.5 overdragen inschrijving.

1.7 Promotie sociale media

Bij inschrijving is het mogelijk dat uw naam of namen worden gebruikt op sociale media ter promotie van het toernooi. Hiermee kunnen wij toernooien voller krijgen en daardoor is het voor ons mogelijk gegarandeerde prijzengelden aan te bieden.

Tijdens toernooien kunnen er ook foto’s gemaakt worden en deze kunnen geplaatst worden op de sociale media kanalen, de Lucky Darts website en posters voor aankomende toernooien gebruikt worden.